Utgiftshantering, fast enkelt

Att hantera och bokföra utgifter har aldrig varit enklare. Sköt allt i ett och samma system, som underlättar för alla på företaget.

Utgiftshantering som sparar tid

Utgifter i tjänsten kan handla om allt från friskvård och resekostnader till ny utrustning och fika till kontoret. Vad det än gäller, är det viktigt att det bokförs korrekt. Med smidig utgiftshantering gör ni det enkelt för alla på företaget, och ni sparar tid i flera led. Köp görs med företagskort, kvitton fotograferas i appen och attestanten kan smidigt godkänna köp utan krångel.

beige background
women with laptop MyntMynt app dashboard

För glada medarbetare och chefer

Enklare utgiftshantering är fördelaktigt både för chefer och medarbetare. Förutom att ni får överblick över utgifter i realtid, kopplas kvittona med rätt transaktion direkt vid ett köp. Det i sin tur underlättar både administration och bokföring. Inget mer jagande av kvitton för chefen, och en lättnad för medarbetaren som slipper privata utlägg.

man against wall looking happy

Från utgift till bokföring

Bokför smidigt med ett klick. Mynt har direktintegrationer med marknadens ledande bokföringssystem.

Mynt integrations plattform

Vad är ett utlägg?

Eget utlägg, utlägg för anställda, milersättning, representation, traktamente… det finns många typer av utlägg. Här kan du läsa mer om utlägg och vad som är vad.

Hur kopplar jag min bokföring?

Hur du integrerar ditt bokföringssystem beror på vilket system du använder. Här kan du läsa mer om hur du kopplar just ditt bokföringssystem.

Några vanliga frågor om utgiftshantering

Några av våra kunder

Skaffa Mynt idag

Få en komplett lösning för företagets utgifter, med företagskort kopplade till bokföringen.

Tack för din ansökan. Vi kontaktar dig snart
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Användarvillkor.