Ants Tech Recruiters om tillväxten och förenklad ekonomi med Mynt

March 29, 2023

Ants Tech Recruiters skaffade Mynt, vilket har förenklat både för bolaget och för dess anställda.

Ants Tech Recruiters är rekryteringsbolaget som drivs av att hjälpa företag hitta, attrahera, utvärdera och behålla IT-kompetens. Med en ambition om att förenkla ekonomin skaffade de Mynt, vilket har förenklat både för bolaget och för dess anställda. 

Ants såg för flera år sedan att techrekrytering började bli ganska utmanande. Det fick dem att inse att det fanns en lång resa att göra – ett långt entreprenörskap och ett långt bolagsbygge för att lösa kärnfrågan: hur rekryterar man inom tech?

– Vi halkade in på techrekrytering tidigt. Någonstans på vägen såg vi att om blir våra kunder, om vi sätter oss där det händer, och lyckas förmedla det verkliga innehållet i varje roll till kandidaterna – då kommer vi få helt andra förutsättningar för att också få in rätt kandidater i processen, säger Hugo Leichsenring, VD och grundare för Ants Tech Recruiters. 

– Det är spännande i dessa tider, för vi har en stor förståelse för grundproblemet våra kunder har. Vi har egentligen samma utmaningar, hela vår tillväxt står och faller på att vi själva får in rätt talanger – det som kallas talent acquisition, att hitta rätt talang men också få in den själva, och långsiktigt få dem att trivas. På det viset sitter vi i samma båt som våra kunder, och de lösningar vi hittar åt våra kunder applicerar vi fullt ut själva. 

På Ants har man en pågående ambition att förenkla ekonomin, och att även underlätta för de som jobbar på bolaget. Därför skaffade de Mynt, företagskortet som skickar kvitton rätt in i bokföringen. 

– Vi på Ants har en pågående ambition att förenkla vår ekonomi. Det har varit en fråga som har levt med oss över åren, och att då hoppa på en enklare, smidigare och billigare betallösning som Mynt kändes självklart. Nu, när vi är mitt i det, känns det som att det har infriats. Det blir helt enkelt enklare, mindre kvittoredovisning och framförallt skapar det mindre frustration bland de som är involverade. Mynt har hjälpt oss spara både tid och pengar, menar Hugo.