Integrationer till bokföringsystem

Mynt har direktintegrationer med marknadens ledande bokföringssystem, såsom Fortnox, Visma eEkonomi och P:E Accounting. Mynt går dock att använda med alla bokföringssystem genom CSV-export eller SIE-filer. Oavsett vilket så kommer ni att spara massor av tid.

Mynt integration platform accounting

Hur fungerar de olika integrationerna?

Hur våra integrationer fungerar är unikt för varje bokföringssystem. Läs mer under respektive system här nedan.

Vad innebär en integration?

En bokföringsintegration innebär att man kopplar samman olika system eller programvaror för att underlätta och automatisera bokföringsprocessen. Detta minskar i sin tur manuell hantering av data och bidrar till att förbättra noggrannheten och effektiviteten i processen.

Mynt integrations plattform

Hur sker kopplingen?

Att koppla ert bokföringssystem till Mynt är enkelt. Detta sker under inställningar för bokföring i inloggad läge på mynt.com. Här väljer du ert bokföringssystem. Du får sedan fylla i de konton som ni vill använda från er kontoplan, och lägga till kategorier som passar era behov.

4,9/5

based on 111 reviews

Mynt är framtiden
Användarvänligt gränssnitt, smidigt att administrera, snabb support.
Michael Grünberger
Kan varmt rekommenderas
Vi automatiserar hela vår utläggshantering. Alla medarbetare har egna företagskort och våra kvitton hamnar direkt i bokföringen via PE.
Jonathan Ortheden
Utmärkt för oss
Vi har nu företagskort till hela teamet och har äntligen fått ordning på våra utlägg. Rekommenderas varmt. Enkelt att komma igång och bra support
Niklas Eriksson

Skaffa Mynt idag

Få en komplett lösning för företagets utgifter, med företagskort kopplade till bokföringen.

Tack för din ansökan. Vi kontaktar dig snart
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Användarvillkor.