Kort i mobilen

Kort i mobilen, eller virtuella kort, är digitala systerkort till ert fysiska företagskort, och används för köp online. En användare kan ha upp till 20 virtuella kort för olika ändamål.

Vad är ett virtuellt kort?

Ett virtuellt kort är precis som vilket annat betalkort som helst, fast digitalt. Till skillnad från fysiska företagskort, som du kan betala med både i butik och online, är virtuella kort helt enkelt till för köp online.

Mynts mobilapp

I appen har du koll på alla dina kort, både virtuella och fysiska. I Du kan alltid se din PIN-kod, frysa kortet och se hur mycket pengar du har kvar att spendera.

Läs mer

Bokföring och rapportering, direkt i mobilen

Ladda upp kvitton och hantera köp på ett smidigt och enkelt sätt - var du än befinner dig. En lättnad för ekonomichefen, och alla anställda.

Läs mer
Mynt kort premium

Fördelar med virtuella kort

Eftersom du kan ha flera virtuella kort per användare, är korten toppen att använda för exempelvis olika prenumerationer. Det ger dig koll på din budget för olika ändamål. Kanske använder ni Linkedin, Google eller Facebook för annonsering? Koppla ett virtuellt kort till vardera konto och se fördelningen mellan era utgifter till på ett och samma ställe.

Beställ virtuella kort

När du blir Mynt-kund kan du välja att skaffa virtuella kort, och får då tillgång till korten direkt. Det är bara att börja handla!

Ladda ner appen

Mynt förser dig och ditt företag med kort till alla anställda med anpassningsbar budget.

Håll koll på utgifter i realtid
Integration med din bokföring

Lägg till virtuella kort i mobilen

Du kan enkelt lägga till virtuella kort både i Apple Pay och Google Pay, så att du även kan betala med mobilen. Du lägger till korten via Mynt-appen.

Vill du lära dig mer om kort i mobilen

Vi har samlat några artiklar för dig som är nyfiken och vill lära dig mer virtuella kort.

Säkerhet

Ett pålitligt ekonomisystem är nödvändigt för de flesta företag. Här går vi igenom olika ekonomisystem och vad du behöver tänka på när du väljer system.

Mer om säkerhet

Företagsroller

Oavsett vilken roll du har så är det enkelt och effektivt att använda Mynt. Lär dig mer om hur just din roll kan ta nytta av Mynt,

Mer om roller

Mynt och Visa

Vi på Mynt är stolta över vårt samarbete och partnerskap med Visa. Läs mer om vårt partnerskap och hur du på grund av det kan känna dig trygg.

Mer om Visa
women sitting looking into computer and smiling

Boka demo

Boka en personlig demo med någon av våra säljare så berättar vi mer. En demo tar vanligen 15-30 minuter.

Boka demo