Kort i mobilen

Kort i mobilen, eller virtuella kort, är digitala systerkort till ert fysiska företagskort, och används för köp online. En användare kan ha upp till 20 virtuella kort för olika ändamål.

Vad är ett virtuellt kort?

Ett virtuellt kort är precis som vilket annat betalkort som helst, fast digitalt. Till skillnad från fysiska företagskort, som du kan betala med både i butik och online, är virtuella kort helt enkelt till för köp online.

Mynts mobilapp

I appen har du koll på alla dina kort, både virtuella och fysiska. I Du kan alltid se din PIN-kod, frysa kortet och se hur mycket pengar du har kvar att spendera.

Läs mer

Bokföring och rapportering, direkt i mobilen

Ladda upp kvitton och hantera köp på ett smidigt och enkelt sätt - var du än befinner dig. En lättnad för ekonomichefen, och alla anställda.

Läs mer
Mynt kort premium

Fördelar med virtuella kort

Eftersom du kan ha flera virtuella kort per användare, är korten toppen att använda för exempelvis olika prenumerationer. Det ger dig koll på din budget för olika ändamål. Kanske använder ni Linkedin, Google eller Facebook för annonsering? Koppla ett virtuellt kort till vardera konto och se fördelningen mellan era utgifter till på ett och samma ställe.

Beställ virtuella kort

När du blir Mynt-kund kan du välja att skaffa virtuella kort, och får då tillgång till korten direkt. Det är bara att börja handla!

Ladda ner appen

Mynt förser dig och ditt företag med kort till alla anställda med anpassningsbar budget.

Håll koll på utgifter i realtid
Integration med din bokföring

Lägg till virtuella kort i mobilen

Du kan enkelt lägga till virtuella kort både i Apple Pay och Google Pay, så att du även kan betala med mobilen. Du lägger till korten via Mynt-appen.

women sitting looking into computer and smiling

Boka demo

Boka en personlig demo med någon av våra säljare så berättar vi mer. En demo tar vanligen 15-30 minuter.

Boka demo
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Användarvillkor.