Automatiserad bokföring

Genom att automatisera bokföringsprocessen kan ni som företag spara tid, minska fel och förbättra effektiviteten i hanteringen av ekonomiska data.

För effektiva bokföringsprocesser

En vanlig metod för att effektivisera bokföringsprocessen är att använda bokföringsprogram eller molnbaserade bokföringssystem. Med Mynt integreras det bokföringssystemet ni använder till vår plattform, så att redovisningsarbetet blir ännu enklare.

Fördelar med automatiserad bokföring

Genom att automatisera bokföringsprocessen kan ni som företag minska behovet av manuell inmatning av data. Detta frigör tid för att fokusera på mer strategiska uppgifter som kan bidra till företagets tillväxt. Ni minskar även risken för felaktig datainmatning och beräkningar, vilket i sin tur kan öka noggrannheten och pålitligheten i företagets ekonomiska rapporter.

mynt app on phone and laptop

Så automatiserar du bokföringen med Mynt

Mynt har direktintegrationer med de ledande bokföringssystemen på marknaden, men går att använda med alla system. Koppla Mynt med ert bokföringssystem, och få en helhetslösning för företagets utgifter.

Vill du lära dig mer om utgiftshantering?

Vi har samlat några artiklar för dig som är nyfiken och vill lära dig mer om just utgifter.

Bäst ekonomisystem?

Ett pålitligt ekonomisystem är nödvändigt för de flesta företag. Här går vi igenom olika ekonomisystem och vad du behöver tänka på när du väljer system.

Mer om ekonomisystem

Kassaflödesanalys - så funkar det

Att analysera kassaflödet blir allt viktigare i en snabbrörlig marknad. Här går vi igenom hur en kassaflödesanalys går till och vad du behöver ha i åtanke.

Mer om kassaflödesanalys

Integrationer till bokföringen

Mynt har direktintegrationer med marknadens ledande bokföringssystem. Mynt går dock att använda med alla bokföringssystem genom CSV-export eller SIE-filer.

Mer om integrationer

Skaffa Mynt idag

Få en komplett lösning för företagets utgifter, med kort kopplade till bokföringen.

Tack för din ansökan. Vi kontaktar dig snart
Oops! Something went wrong while submitting the form.