Kvittohantering som förenklar för alla

Full koll på företagets kvitton på ett och samma ställe. Med Mynt blir kvittohanteringen betydligt enklare.

Kvittohantering med Mynt

Så fort du gjort ett köp med ditt kort så får du en notis i din telefon. Notisen tar dig till den aktuella transaktionen och du kan direkt ta en bild på kvittot. Det går även bra att ladda upp en PDF. Här väljer du kategori och annan tillhörande information. Alla utgifter och kvitton samlas sedan på ett och samma ställe så att admin får en klar översikt.

Enklare kvittohantering

En kvittohanteringsapp hjälper er att organisera kvitton på ett strukturerat sätt. Skapa olika kategorier och taggar för att enkelt kunna söka och filtrera kvitton baserat på dina behov. Genom att integrera kvittohanteringen med ert bokföringsprogram, kan ni automatisera processen för att överföra data från kvitton till andra system.

Smart credit.

Så förenklar Mynt kvittohanteringen

Digitaliserar kvitthanteringen

Ta bilder på dina kvitton med hjälp av din smartphones kamera, och alla kvitton samlas i ett och samma system. Detta sparar tid och minskar risken för felaktig information.

Kvitton rakt in i bokföringen

Eliminera behovet av manuell datainmatning – integrera Mynt med ert bokföringsprogram och kvittona skickas enkelt in o bokföringsystemet.

mynt web app on laptop

4,9/5

based on 111 reviews

5 trust pilot stars
Mynt är framtiden
Användarvänligt gränssnitt, smidigt att administrera, snabb support.
Michael Grünberger
5 trust pilot stars
Kan varmt rekommenderas
Vi automatiserar hela vår utläggshantering. Alla medarbetare har egna företagskort och våra kvitton hamnar direkt i bokföringen via PE.
Jonathan Ortheden
5 trust pilot stars
Utmärkt för oss
Vi har nu företagskort till hela teamet och har äntligen fått ordning på våra utlägg. Rekommenderas varmt. Enkelt att komma igång och bra support
Niklas Eriksson

Skaffa Mynt idag

Få en komplett lösning för företagets utgifter, med företagskort kopplade till bokföringen.

Tack för din ansökan. Vi kontaktar dig snart
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Användarvillkor.