Dags för höstens första webinar!

September 19, 2022
Den här veckan så kommer vi hålla ett webinar om Mynt.

Den här veckan så kommer vi hålla ett webinar om Mynt, varför det är det ett av de bästa företagskortet på marknaden idag och vad vi har som inte andra liknande tjänster har. Som du kanske redan visste är Mynt ett smart företagskort & mobilapp som gör det så lätt för den enskilde anställde att göra rätt att man inte vill göra fel. I appen kan administratörer hantera utlägg, användare, kort samt export av verifikaten direkt in i bokföringssystemet. Daniel Ankarcrona och Rebecca Asplund kommer att berätta och demonstrera.

Efteråt så kommer vi hålla en Q and A för alla deltagare  - då man kan passa på att fråga oss allt möjligt gällande tjänsten.

Obs! Stanna kvar till slutet av webinariet och få chansen att vinna något riktigt coolt! (Seriöst, vi är redan avundsjuka på vinnaren)

När: 22 september

Tid: kl 08:30

Var: Vimeo

Pris: Kostnadsfritt, men föranmälan krävs - läs mer på linkedin om hur du anmäler dig!

Ants Tech Recruiters om tillväxten och förenklad ekonomi med Mynt

Ants Tech Recruiters om tillväxten och förenklad ekonomi med Mynt

March 29, 2023
Ants Tech Recruiters skaffade Mynt, vilket har förenklat både för bolaget och för dess anställda. 
Företagskort i framtiden

Företagskort i framtiden

October 17, 2022
I takt med att allt fler sorters företagskort finns tillgängliga på marknaden kan man börja undra hur dessa kan komma att se ut i framtiden.
 Att tänka klimatsmart på arbetsplatsen

Att tänka klimatsmart på arbetsplatsen

October 14, 2022
I takt med att klimatkrisen har blivit en viktig fråga i världen så är det viktigt att veta vad man kan göra från kontoret för att värna om klimatet.