Sommaraktiviteter med företaget

June 2, 2022

Sommarperioden brukar vara den lugnaste tiden på året, och ett bra tillfälle att anordna event för ditt företag.

Sommarperioden brukar vara den lugnaste tiden på året, och ett bra tillfälle att anordna event för ditt företag som stärker ditt team ytterligare och är även ett sätt att lära känna varandra bättre. Men det kan bli lätt att man hamnar i en rutt och gör samma aktiviteter varje år - i den här artikeln har vi samlat en del tips på unika företagsevent och destinationer som passar bra i sommar.

Ta med kontoret utomhus på Hotell Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen är den perfekta platsen för personliga affärsmöten och konferenser nära både storstad och skärgård. Med vackert läge vid vattenbrynet och utsikt över Stockholm ligger hotellet med ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode. Här finns det möjlighet att ta del av restaurangens goda mat, men också bara njuta av en god kopp kaffe ute på terrassen omgiven av en fin miljö.

Måla & Skåla

Vad sägs som ett glas rosé i en målarstudio?

För en lite annorlunda Afterwork - hos Måla och Skåla sitter du i en avslappnad atmosfär med dina kollegor och målar med hjälp av konstnärer på plats. De guidar genom måleriet och deras motto är ”Fun Art – Not Fine Art!". Ta med en favoritdryck (BYOB - Bring Your Own Beverage), och ta del av goda snacks som bjuds på plats. Perfekt upplevelse för företaget, dejt, födelsedagar och kompisgäng. Alla kan måla oavsett ålder! Centralt på Frejgatan 21 i Vasastan nära Odenplan med ett stort utbud av barer och restauranger runt hörnet.

Japansk teprovning

För alla teälskare på kontoret - hos tespecialisten Yuko Ono Sthlm får du prova exklusiva japanska teer, men också lära dig hur man traditionellt brygger och gör matcha.

Du får lära dig och testa olika bryggtekniker, samt vilken bryggmetod som krävs beroende på specifika tesorter.  

Du och ditt team får provsmaka ca 10 utvalda japanska teer. Man går genom skillnaden mellan de olika sorterna, när och hur de odlas och tillverkas, och vad som krävs för att brygga dem så att varierande karaktärer kommer fram. Det viktigaste med den här kursen är att deltagarna får upptäcka japanskt te på nytt, bekanta sig och känna sig bekväma med japanskt te i sin vardag.

Steam hotel i Västerås

Vad sägs som en avkopplande badvistelse i ett gammalt ångkraftverk? Det gamla ångkraftverket vid Mälaren var en gång en av landets största energiproducenter, men har nu gjorts om till hotell och spa.

Med 18 våningar och 264 rum, restauranger på både entréplan och högst upp med hisnande utsikt, flera barer, konferenslokaler, Pool Club i världsklass, gym och granne med Sveriges enda actionbad välkomnar vi allt från mindre sällskap till stora grupper på upp till 450 personer och allt däremellan.

ESS Group, skaparna av två av Sveriges mest prisbelönta spa- och resorthotell – ystad saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, har förvandlat ångkraftverket från 1917 till en spektakulär destination i absolut världsklass.

Konferens med vacker utsikt från Fåfängan

Här samsas en stor trädgård, restaurang och ett vackert lusthus, samt stort glastält på en och samma plats. Ett perfekt ställe för goda middagar, konferens och afterwork i baren.

Restaurang Fåfängan är belägen på höjden vid Klockstapelsbacken 3 i Stockholm. Med en häpnadveckande utsikt över Stockholms inlopp och en fantastisk vy över Kungliga Djurgården och Gamla stan.