Så funkar Mynts SaaS-lån

July 16, 2020

Vi på Mynt kan nu stolt presentera vår senaste lansering; Mynts finansieringstjänst för SaaS-företag.

Hur funkar Mynts lån för SaaS-företag?

Många SaaS-företag finansieras via mindre men regelbundna betalningar, snarare än en klumpsumma då och då. Det kan göra det svårare att samla kapital till större satsningar. Mynts nya tjänst går igenom ditt företags förutsättningar och framtida inkomster, och betalar ut vad du kommer att få in under året i förväg. På så sätt kan många inkomstbäckar små ändå ge utrymme för en stor kredit.

När passar den nya lösningen?

Den nya lösningen för SaaS-företag passar som hörs på namnet för företag som säljer SaaS-program. Stämmer det kan ditt företag vara stort som litet; vi anpassar krediten efter dina förutsättningar och behov.

För företag som säljer traditionella produkter eller tjänster rekommenderar vi istället våra ursprungliga företagslån. Läs gärna mer om Mynts företagslån och checkkredit och se om det passar dig och ditt företag.

Vad är fördelarna med vårt SaaS-lån?

Fördelarna med vår nya lansering är många, men här är några av fördelarna med tjänsten för SaaS-företag.

1. Gratis ansökan

Att skicka en ansökan och få reda på vilken kreditgräns Mynt kan erbjuda är helt gratis. På så sätt kan du i lugn och ro fundera på om vårt erbjudande passar ditt företag.

2. Slipp väntan

Hellre än att vänta in finansieringen för nästa satsning kan vi erbjuda den i förskott. Tack vare det behöver inte företagets tillväxt sakta in på grund av hur kunderna betalar.

3. Inga delägare

Genom att använda Mynts SaaS-lån behöver du inte blanda in någon investerare i företagets ledning. Vi hjälper dig med finansieringen utan att lägga oss i affärsplanen.

Lån är knepiga nog för traditionella företag, din innovation borde inte göra det svårare. Kontakta oss på Mynt på 010 198 0300 eller genom vårt ansökningsformulär för att diskutera vad vi kan göra för ditt företag.