Mynt + Leadpilot = Sant

May 17, 2022

Mynt och Leadpilot har en delad ambition att göra företagares vardag enklare.

Mynt + Leadpilot = Sant

Ett av målen med Mynt är att göra företagares vardag enklare, för både chefer och anställda. Men vi är inte ensamma om att ha denna ambition - något vi upptäckte när vi inledde vårt samarbete med Leadpilot.

LeadPilot är ett svenskt SaaS-bolag som hjälper B2B företag med en plattform för att automatisera delar av försäljningsprocessen. Deras smarta plattform hjälper dig att hitta rätt bolag att kontakta, rätt beslutsfattare, samt kontaktar dem automatiskt över e-post med ett smart och personligt flöde. Precis som Mynt så värdesätter dem också enkelhet och effektivisering - resultatet är ett avancerat verktyg som är enkelt att använda och som gör att man sparar mycket tid. All artificiell intelligens och komplicerade delar ligger under huven, så att man inte behöver tänka på det men ändå ta del av allt det tillför.

Kampanjen

Som två ärtor i en balja, Leadpilot och vi. Efter en hård förhandling är resultatet här : Nu får de första 30 kunderna som använder Myntkort 30 % rabatt på Leadpilots tjänster i 30 dagar. Inte nog med detta, nu kommer även kortbetalning via plattformen vara möjligt. Detta är ett bra tillfälle att testa deras tjänst och se om det är något för just ditt företag, men också en bra startpunkt från ett ekonomiskt perspektiv.