Driv ett företag med dessa 5 appar

September 2, 2022

På Mynt har vi plockat ut fem användbara appar som du kommer att kunna driva ditt företag med smidigt och effektivt.

Det finns många digitala verktyg idag som kan hjälpa dig att hantera företagsekonomin och även ett flertal olika appar som hjälpmedel.

Men valmöjligheterna är många, och det kan vara svårt att veta vilka appar som fungerar bäst. På Mynt har vi plockat ut fem användbara appar som du kommer att kunna driva ditt företag smidigt och effektivt.

Slack

Kommunikation på arbetsplatsen är det viktigaste av allt. Slack är en av om inte den mest populära appen för ditt team. Omtalad och älskad av många, och det är inte ett mysterium varför.  Den har alla funktioner man kan önska för att hålla kontakten med sina medarbetare, med möjligheter att kombinera med andra appar för ännu fler möjligheter. Man kan chatta, ringa varandra, hålla digitala möten och den finns både för datorn och som app för telefonen.

Deras app kan laddas ner här.

YNAB - You Need A Budget

En amerikansk app som varit enormt populär sedan den lanserades 2013. Den hjälper dig hålla koll på ditt företags ekonomi, samt sköter budgetplanering och ger dig en bra koll på alla ekonomiska tillgångar. YNAB kan användas på stationära datorer, iPhone och Android operativsystem, iPads, Apple Watches och Amazon Echo-systemet.

Man kan läsa mer om hur appen fungerar på deras hemsida.

Varningslistan från Svensk Handel

Ett praktiskt verktyg som ofta glöms bort - med Varningslistan kan du kontrollera om de företag du samarbetar med är legitima eller om det är blufföretag. Man kan även se om ett företag har kopplingar till andra företag som Svensk Handel har varnat för. I appen kan du kan tipsa andra om blufföretag man själv har upptäckt. Finns för både iPhone och Android och är helt gratis.

Appen kan laddas ner på Svensk Handels hemsida.

Grammarly

Skickar du iväg många mail om dagen och hinner inte alltid kolla stavningen? Nu behöver du inte längre tänka på det. Slipp alla felstavningar på din hemsida eller dina mail med det här geniala verktyget. Grammarly finns som en extension till din webbläsare men också som app. Den föreslår korrigeringar i realtid till vilken text som helst, och finns för flera olika språk. Smart va?

Grammarly finns tillgängligt för de flesta webbläsare och telefoner (ej android) och går att ladda ner här.

Mynt

Du trodde väl inte att vi skulle skriva den här listan utan att inkludera oss själva? Med Myntappen och våra företagskort så kan du rapportera utgifter direkt i telefonen - var du än befinner dig. Inget mer jagande efter lösa kvitton - hurra!

Appen hittar du här och laddas ner via App store för iphone (Google Play för Android).